productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro


Mediax Advertising a fost infiintata in anul 2008 sub sloganul "It’s all posible".

Paleta noastra de servicii si solutii acopera intregul spectru publicitar, de la design grafic pentru manualul de identitate ( logo, carte de vizita, reguli de folosire a logoului, variante cromatice) pana la design grafic pentru catalog ( design grafic pentru catalog de produs sau catalog de prezentare ) si de la strategie media (outdoor, indoor sau online) pana la crearea de concepte publicitare oportune si eficiente in concordanta cu necesitatile de comunicare.

Faptul ca Mediax ofera servicii si solutii de productie de publicitara este, in primul rind, un mare avantaj pentru clientii cu care colaboraram. Avantajul consta in faptul ca solutiile pe care le propunem pot fi implementate cu succes, cu acuratete si cu eficienta din punct de vedere al costurilor. Reusim acest lucru deoarece in echipa de dezvoltare a proiectelor sunt implicati designeri si arhitecti care, datorita experientei proprii, au capacitatea de a gandi solutiile creative avand in vedere optiunile tehnice de productie publicitara.

Avand acest avantaj - departament propriu de productiei publicitara cu 1000mp hala de productie si 20 de angajati - producem cu succes toate reperele de semnalistica indoor sau outdoor si, in special, casete luminoase, firme luminoase, totemuri luminoase, panouri publicitare, obiecte promotionale, bannere publicitare si standuri expozitionale.

 

Aparatura detinuta de Mediax Advertising este de ultima generatie si acopera tot ce inseamna print indoor si outdoor cu dimensiuni de printare de pana la 5 m latime, tampografie, imprimare termica, cutter ploter, laminare.

Productie publicitara Tipografie Obiecte promotionale Web design
Casete luminoase Carti de vizita Tricouri Design nou
Litere volumetrice Etichete Sepci Redesign web
Inscriptionari auto Flyere Pixuri SEO
Inscriptionari vitrine Brosuri Brichete Promovare web
Banner - Mesh Cataloage Agende, calendare  
Standuri expozitii Afise Ceasuri  
Totemuri Mape Magneti  
Steaguri Pungi    

masinile noastre

 

 


Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA