productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro
 
TevhidLitere volumetrice

Volumetria iluminata va asigura maximul de impact vizual atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Atentia deosebita pe care o acordam la construirea unei sigle volumetrice cat si materialele speciale de inalta calitate recomanda literele si semnele tridimensionale iluminate in cazul in care doriti un aspect deosebit cu un impact vizual mare si o iluminare perfecta pe timp de noapte.

Acum mai multa lumina cu un consum mai mic...

Prin modulele LED de mare putere pe care le folosim, aveti garantia unei iluminari eficiente si un consum deosebit de redus de energie, fiind in acelasi timp in pas cu trendul actual de reducere a consumului si de folosire de alternative eco-green.

 

Litere volumetrice din polistiren
 
Producem la comanda o gama foarte variata de litere 3D din polistiren expandat de 3, 5 sau 10 cm , au un aspect impecabil si este modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice alt text iese in evidenta. 
 
Aceste litere le recomandam pentru inscriptionari interioare, dar in unele cazuri se pot expune si la exterior.
 
Litere volumetrice din inox
 
Producem la comanda o gama foarte variata de litere 3D din inox, au un aspect impecabil si este modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice alt text iese in evidenta. 
Acestea pot fi prevazute si cu sistem de iluminare, aici existand mai multe variante pe care vi le punem la dispozitie:
 
- LED-uri,
- Neoane termoformate,
- spot-uri etc.
- Exista si posibilitatea de a realiza jocuri de lumini sau iluminarea in mai multe culori simultan, obtinandu-se astfel nuante deosebite.

 

--

Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA