productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro
 
TevhidPanouri

Panourile publicitare de tip backlit pot fi simpla fata sau dubla fata, cu dimensiunile de 3.2m x 2.4m, 4m x 3m, 6m x 3m . Acestea sunt potrivite pentru expunerea pe cladiri sau pentru afisarea la sol. Iluminarea se realizeaza cu tuburi fluorescente sau spoturi.

Panourile publicitare frontlit sunt realizate din tabla vopsita cu brate metalice. Iluminarea lor se face cu spoturi. Mediax Advertising are în portofoliu panouri frontlit de urmatoarele dimensiuni: 6m x 3m, 4m x 3m, 8m x 3m. Panourile cu structura metalica sunt din poliplan decorat sau printat, care a fost intins pe cadru. Sunt iluminate cu spoturi.

Totemurile sunt dispuse vertical si necesita fundatii de beton. Meidax Advertising executa mai multe tipuri de totemuri, din alucobond, plexiglas si poliplan. Pentru obtinerea unui efect maxim, acestea pot cuprinde elemente volumetrice si luminoase. Totemurile se folosesc îndeosebi pentru semnalistica exterioara, fiind amplasate la sedii de firma, la benzinarii sau centre comerciale.

Deoarece execută produse finale durabile si rezistente, Meidax Advertising foloseste pentru realizarea materialelor publicitare materie prima de calitate. Materialele folosite pentru productia publicitara sunt rezistente la variatiile de temperatura, la umezeala si la raze UV.

Meidax Advertising poate realiza si conceptul grafic, simulari 2D si 3D, memoriu tehnic si proiectul avizat pentru aceste totemuri, numai din dorinta de a veni in sprijinul clientilor. Compania ofera transport, instalare si mentenanta in toata tara.

--

Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA