productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro


Bannere Publicitare personalizat

Inventarul nostru bannere publicitare personalizat este suficient de mare pentru a satisface nevoile de companii, organizatii non-profit si familii de toate dimensiunile, astfel incat ceea ce poate face Mediax Advertising pentru tine azi?

intreprinderi noi poate conduce entuziasm pentru deschiderea lor mare, prin utilizarea de bannere publicitare personalizate. Aveti mai multe dimensiuni pentru a alege de la, ceea ce inseamna bannere poate fi plasat intr-o varietate de locatii, in interior sau in aer liber. Bannere de vinil va oferi orice proprietar de afaceri o rentabilitate a investitiei, deoarece acestea sunt construite pentru a rezista timp de sapte ani.

Ce este de vinil? Este o rasina sintetica sau material plastic, care este suficient de dure pentru a lua o bataie, dar poate fi vopsit-o varietate de culori. Mediax Advertising recomanda merge pentru un finisaj semi-lucios la proiectarea semne in aer liber, in timp ce semne de interior ar trebui sa aiba un strat mat. Bannere sunt cel mai bun mod de a spori vizibilitatea, deoarece acestea pot fi vazute de departe, iar in cazul in care exista o lumina strada in apropierea magazinului dvs., acesta va fi vazut in timpul serii, de asemenea.


Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA