productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro


Bannere Publicitare pt. Restaurant

Bannere publicitare restaurant s-au dovedit pentru a incuraja clientii sa viziteze o unitate, asa ca de ce sa nu proiecteze propria ta azi?

Ori de cate ori prietenii, familia si colegii sai au planuri pentru a merge in oras sa mancam, acestea nu pot avea intotdeauna un plan pe unde sa mearga. Sau daca o fac, o atractiv banner full - color, personalizat poate fi, oferind o special de zi cu zi sau de a face ei nu pot refuza. Alte restaurante care doresc pentru a spori ajunge lor, dar ar putea sa nu doriti sa utilizati prea mult din bugetul lor de marketing, pot face acelasi lucru cu semnalizare lor.

De ce ar trebui restaurante, restaurante, cafenele si alte unitati din sectorul alimentar decide sa utilizeze un bannere de publicitare fata de alte metode de publicitate? Deoarece acest material durabil este rezistenta la rupere si suficient de rezistent pentru a rezista vreme in aer liber dure sau caldura zonelor de gatit restaurantului.

In timp ce utilizarile de bannere sunt vaste, optiunile cu privire la modul de a decora ecrane sunt chiar mai mari. Proprietarii de restaurante se pot folosi acest spatiu pentru a promova masa de pranz, cina sau Happy Hour speciale, promotii, articole de pe meniu si de afaceri de ore". Desi poate fi tentant pentru a include toate aceste informatii intr-un singur banner, va recomandam merge cu un unghi. in acest fel, spectatori si potentiali clienti nu sunt coplesiti de banner personalizat.


Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA