productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro


Billboard printing

De imprimare si personalizate bannere Billboard au capacitati similare, dar panouri poate conduce o multime de trafic fata de afacerea dvs., daca mesajul este direct la punct si de neuitat

Panourile publicitare sunt similare cu bannere personalizate, deoarece acestea au capacitatea de a partaja un mesaj sau de promovare cu un public tinta. Atunci când o afacere alege pentru a afisa un panou, compania este In speranta de a apuca un public larg, pe o perioada scurta de timp, deoarece acest tip de banner este scris de-a lungul autostrazi si puncte populare de interes.

Billboard printing a fost un instrument de marketing popular, deoarece la Inceputul secolului al 19-lea, atunci când circul a Incercat sa atraga de americani pentru a vedea atractiile lor excentrice. De atunci, panouri nu s-au schimbat prea mult, dar eficienta instrument de marketing a crescut. In fiecare zi, milioane de automobile conduce de-a lungul autostrazi si drumuri locale, asa ca este inevitabil ca un conducator auto va citi un panou.


Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA