productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro
 
TevhidDesign nou

 Cu totii stim zicala cizmarului care umbla cu cizmele sparte. Poti fi cel mai bun intr-un domeniu, sau printre cei mai buni, daca nu comunici acest lucru in mod constant, pe toate canalele de marketing online si prin toate metodele care iti stau la dispozitie si pot fi valorificate si masurate, vei ramane singurul care o stie.

 
De multe ori acelasi lucru se intampla in majoritatea afacerilor si chiar si a agentiilor de web design. Pentru a nu face aceeasi greseala, desi ne-am dedicat aproape tot timpul livrarii de website-uri profesioniste la standarde 2.0 care sa inglobeze ultimele tehnologii si care sa poata fi optimizate, am incercat intotdeauna sa tinem pasul cu tehnologia si in ceea ce priveste haina noastra. Avem placerea sa anuntam lansarea unei noi versiuni a site-ului oficial www.mediax.com.ro, mai exact a treia versiune de la infiintare.
 
Folosind cunostintele acumulate in ultimul an dupa zeci de website-uri finalizate si optimizate, training-uri eficiente si proiecte realizate in comun cu firme de peste hotare, am lucrat la un nou site cu aspect clar, curat si la obiect. Am inglobat trei aspecte esentiale pe care le aplicam in strategia de comunicarea online a fiecarui nou proiect: claritate in comunicare, aspect profesional si modern, eficienta.
--

Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA