productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro


Custom Size mesh Banner

Bannere mesh plasa sunt versatile si foarte bune pentru multe utilizari, dar in mod special pentru utilizare in exterior, datorita constructiei lor unic.

Aceste mesh personalizate sunt realizate cu o plasa permeabila pentru a permite fluxul de aer, care permite bannere de zbor in zilele cu vant, fara griji. Cu respira culoare complet mesh-uri plasa personalizat, vanturile de obicei nu va fi tragind impotriva cusaturile de banner si rasucirea in vant, asigurarea utilizarii de lunga durata. Ochiurilor de plasa mesh sunt perfecte pentru utilizarea in aer liber, in aproape orice vreme. Aceste mesh de obicei, poate dura ani de zile, daca luate de ingrijire si pastrate curate. Pur si simplu rostogoleste si stoca aceste mesh bannere ochiurilor de plasa intr- o din drum din coltul atunci cand nu este in uz. Mesh bannere includ imprimare color cifre, astfel incat grafice personalizate iasa in evidenta si de a face un impact. incarcati imaginea color sau grafica si a vedea mesajul veni la viata. Puteti alege, de asemenea, orientarea de mesh banner, fie peisajul traditional ( lungime si latime ), sau o perioada mai lunga, mai suplu banner stil portret. Atarna din tavan sau de un post de lumina in aer liber si aceste bannere mesh plasa va avea un impact mai mare.

Puteti comanda banner-ul de pana la 16 "larga, si la fel de mult ca v-ar place. Decora banner pe usa ta, magazinului dvs. sau chiar pe strada ta ! mesh este materialul ideal atunci cand vine vorba de bannere mari in aer liber. Tulpina mai putin pe banner-ul inseamna mai bannere mesh de durata. Bannere mesh patrati sunt, de asemenea, foarte populare si a obtine observat, de asemenea.

Daca utilizati bannere plasa din interiorul, materialul de plasa permite, de asemenea, pentru unele lumina pentru a filtra prin intermediul. Acest material este ideal, daca nu doriti dvs. de publicitate pentru a bloca complet o fereastra. Exista multe utilizari pentru bannere mesh in general, dar a ochiurilor de plasa este, probabil, una dintre cele mai versatile, in interior sau afara.
Daca sunteti in cautarea pentru un material publicitar, care este usor de curatat, bannerele mesh noastre de plasa pot fi spalate in jos cu doar apa si sapun, sau usor hosed off. Aceste bannere plasa sunt ieftine si ieftine pret - intelept, dar sunt facute sa reziste la multe conditii. Atunci cand cauta pentru o calitate, mesh banner ieftin, aceste produse livra.
 

Bannere mesh plasa includ, de asemenea, garnituri si tivuri, daca alegeti pentru a le selecta. Garnituri va contribui la consolidarea marginile de banner, daca sunteti agatat bannere, mai ales in cazul in care banner-ul mesh este greu. Acest lucru va ajuta la prelungirea duratei de viata a mesh banner ochiurilor de plasa. HEMS da mesh un aspect neted frumos si va consolida marginile de banner ochiurilor de plasa, de asemenea.

Aceste bannere mesh personalizate plasa sunt, de asemenea, perfecte pentru targuri, deoarece acestea sunt usor sa se rostogoleasca si in sus si de calatorie cu tine. Daca sunteti in cautarea pentru o metoda de publicitate la preturi accesibile de a folosi peste si peste, sa ia in considerare o plasa banner plin de culoare. Daca doriti sa taie costuri, nu colturi, atunci Mediax Publicitatea este compania pentru tine.


Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA