productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro


Bannere Mesh Full Color

Bannere plasa color imprimate - o platforma de publicitate mare Mesh bannere actiona platforme de publicitate de impact la fel de mare in mediul urban. Bannere cu ochiuri mari, mai multe povesti inalte si la fel de mult ca 100 de milioane de larg posibilitatea de a crea platforme de publicitate extrem de eficient, cu 1.000 de oameni s vizualizarea ei in fiecare zi.

Bannere Mesh

Bannere de mari dimensiuni a ochiurilor de plasa sunt una dintre cele mai eficiente modalitati in care pentru a promova branduri, produse sau oferte.

Un banner ochiurilor de plasa este mai potrivita in cazul in care acesta va fi pozitionat in mai multe povestiri de un bloc de birouri centrul orasului. Mesh va permite lucratorilor de birou mentine o vedere rezonabil de la fereastra lor la lumea exterioara.

Mediax Advertising stiu un lucru sau doua despre a face din plasa sau PVC pe scara larga bannere. Mediax Advertising Mesh Bannerele sunt facute la comanda de inalta calitate Mesh Grad PVC. Bannere de plasa sunt imprimate cu ajutorul de stat de masini cu jet de cerneala solvent de arta, oferind durabilitate pentru printuri finite asigura imagini vibrante si clare in timp. Consolidarea standard de margine se aplica la bannere, folosind suplimentar greu material de chingi margine PVC. Bucle sunt in mod normal, introduse la 400mm centre. Clientii pot solicita, de asemenea, ca banner-ul lor de plasa este taiat la dimensiune si nu tiv, sau tivita numai fara capse. Rezultatul final este intotdeauna un mare impact, durabil, tot banner meteorologice care pot fi fixate aproape oriunde.

instalare mesh

Va putem oferi de instalare in cele mai multe cazuri sau furniza banner si de fixare pentru echipa de instalare propriu.

Servicii Design Mesh

Puteti sa ne poate oferi cu design-ul propriu sau designerii nostri calificati poate pune un banner pentru a satisface cerintele dumneavoastra.


Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA