productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro
marketingb1Promovare Web

Marketing
 
Exista nenumarate canale de comunicare pe care afacerea ta nu trebuie sa le rateze, pentru a se mentine la un nivel de egalitate cu competitorii directi. Primul lucru de care trebuie sa tii cont referitor la afacerea ta este: importanta castigarii increderii publicului – potentialul consumator.
 
Mediul online a inlocuit un element cheie al comertului: comunicarea fata in fata, mult mai convingatoare si apropiata clientului.
 
Cum depasim acest impediment al lipsei de conexiune umana?
 
Asiguram mai multe canale de comunicare care ne permint familiarizarea serviciilor oferite.
 
Care sunt aceste canale de comunicare?
 
Web design
 
"Good design is all about making other designers feel like idiots because that idea wasn’t theirs." (Frank Chimero)
 
Site-ul este primul contact pe care potentialul client il are cu tine si cu businessul tau. Acestia acceseaza site-ul pentru a afla mai multe despre afacerea ta, pentru a se asigura de calitatea serviciilor tale, pentru a se documenta mai mult referitor la un serviciu pe care il doreste si pe care tu il oferi, pentru a te gasi chiar si in afara orelor de lucru etc.
 
De aceea, lipsa unui site este un mare handicap care te poate costa chiar esecul businessului tau, la fel de mult cum o poate face si un site realizat cu lipsa de profesionalism.
 
Noi iti oferim solutia!
 
Publicitate
 
Direct Mailing Marketing
 
"Response is one of the five keys of successful direct marketing. And if you have that, the other four don't matter. " (Dean Rieck)
 
O campanie de direct mailing ne permite sa comunicam catre un potential client, mai multe informatii referitoare la serviciile, ofertele, promotiile, campaniile tale.
 
Efectul campaniei de direct mailing asupra potentialului client este cresterea awareness-ului.
 
Marketing Collateral Development
 
"Advertising is totally unnecessary. Unless you hope to make money."  (Jef I. Richards)
 
Stabilirea unui concept + Redactarea unui continut interesant + Realizarea unui design atragator => Materiale promotionale convingatoare
 
Echipa Mediax te poate ajuta in realizarea de brosuri, flyere, pliante, bannere si orice tip de material promotional cu care doresti sa iti uimesti concurenta.
 
Publicitate online
 
Dorim sa te facem prezent in toate mediile online in care publicul tau tinta activeaza. Secretul publicitatii online? Modelarea mesajului in functie de zona in care il vei plasa!
 
Noi te putem ajuta sa identifici zonele care se pliaza cel mai bine pe serviciile oferite de tine, precum si locurile frecventate de clientii atunci cand se afla in cautarea unui produs similar si sa devii si tu prezent acolo.

Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA