productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro
pungib1 pungib2 pungib3 pungib4Pungi

Consumatorul mediu vede in ziua de azi peste 20.000 de reclame pe an. Cele mai multe dintre ele ii trec insa prin fata ochilor si nu reuseste sa le retina. Pentru ca fara originalitate, reclamele nu raman in mintea oamenilor. 
 
Suntem o firma aflata la inceput de drum. Domeniul nostru de activitate il reprezinta publicitatea pe punga de hartie. Mediax Advertising aduce pe piata punga de hartie biodegradabila folosita ca suport publicitar. 
 
Publibag incearca sa aduca putina inovatie cu un cost relativ mic si eficient pentru publicitate si cu impact mare asupra consumatorului. 
 
Incercam sa inlocuim banalele pungi de plastic cu valoare cu aceste pungi de hartie gratuite pentru consumator, incercand totodata sa exploatam spatiul nefolosit, pentru a crea un mediu de publicitate de o calitate ridicata. 
 
Aceste pungi de paine vor fi distribuite gratuit, fara nici un cost pentru brutarii, iar anunturile dvs. Vor fi impartite in punctele principale ale capitalei pentru a realiza un impact cat mai mare asupra consumatorilor. 
 
   Anunturile pot fi adaptate la nevoile clientului, daca doreste sa ocupe mai multe module pentru a obtine o vizibilitate mai mare pe produs. La randul sau, clientul, se bazeaza pe un tiraj de aproximativ 50.000 de exemplare, facand din Publibag un instrument de publicitate cu impact social mare si foarte important. 
 
Cerneala folosita la imprimare este pe baza de apa, iar hartia este biodegradabila, lucru ce ajuta la pastrarea ecosistemului nostru permitand in acelasi timp nasterea unei alternative noi de publicitate eficienta. 

Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA