productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro
webseo.pngSEO

Web Design, creare pagini web, prezentare site

Vrei sa iti promovezi afacerea online folosind un web site? Noi iti punem la dispozitie toate serviciile necesare realizari unui website ce va ocupa o pozitie fruntasa in rezultatele motoarelor de cautare. Pentru o lista de preturi si pachete promotionale poti accesa sectiunea preturi din meniul de sus. Oferim diverse pachete concepute pentru o varietate de tipuri de siteuri.

Optimizare website, promovare

Unul dintre cele mai importante aspecte privind website-ul afaceri tale il reprezinta vizibilitatea acestuia in motoarele de cautare. Aparitia in primele 10 pozitii din rezultatele cautarilor este un necesar si aduce clienti directi. Va oferim servicii de optimizare web (SEO) ce va garanteaza o pozitie ridicata in motoarele de cautare. Pachetele de webdesign pentru siteuri noi contin optimizare SEO, insa pentru o mai buna pozitionare in motoarele de cautare este nevoie de o analiza mult mai complexa a continutului siteului.

Identitate web - imaginea companiei tale

Doresti sa lansezi un nou produs dar nu i-ai gasit o denumire si/sau un logo? Te putem ajuta la construirea unei identitati prin alegerea unui nume potrivit, conceperea unui logo si a unui pachet grafic complet pentru produsul tau.

Aplicatii web

Compania ta are nevoie de aplicatii mai complexe decat cele existente pe piata, sau concepute special pentru activitatea pe care o intreprinzi? Putem realiza aplicatii web la comanda conform nevoilor tale. Oferim intregul pachet de servicii necesare producerii, instalarii si promovarii paginilor de web.


Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA