productie publicitara | produse promotionale | web design | tipografie | steag catarge | mediax.com.ro


De ce Mesh?

In general, Mesh Bannerele sunt folosite pentru evenimente in aer liber, cum ar fi festivaluri, sarbatori si concerte, deoarece acestea permit vant si de sunet pentru a trece prin materialul.

O alta utilizare comuna este pentru bannere magazin din fata. Materialul Mesh Banner permite unele vizibilitate prin ferestre si, de asemenea, permite luminii naturale In magazin.

Bannere ochiurilor de plasa sunt potrivite pentru situatii In care un banner va fi supus la conditii de vant. Deoarece materialul este mai usor, a ochiurilor de plasa este o alternativa viabila la vinil pentru a contracara "naviga" efect in conditii de vant.

Imprimate Mesh Banner Specificatii

Bannere de plasa sunt personalizate imprimate la 600 dpi la 1 parte de material de vinil ochiurilor de plasa 8 uncii. Cerneala UV ofera culori vii, stralucitoare care dureaza pana la 5 ani In aer liber.

Daca sunteti In cautarea pentru bannere de format mare pentru a ascunde schele pe un loc de munca de constructie, sau se asteapta sa supuna banner-ul In vanturi puternice, plasa Bannerele sunt alegerea preferata.

bannere mesh outdoor


Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate MEDIAX-ADVERTISING
Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4, Bucuresti, ROMANIA